Onze diensten


 

 

  • Financiële Administratie

Een goed administratie is overzichtelijk en is altijd duidelijk voor uw onderneming. Göker Administrateur & Consultant helpt u graag daarbij. U kunt bij ons als digitaal of als fictief dossier cliënt worden. Wij als uw adviseur en boekhouder staan altijd gereed om alles in orde en in goede staat af te ronden.

 

 

 

 

  • Salaris Administratie

Göker Belasting Accountancy staat altijd open voor uw personeelskosten te berekenen en diverse cao’s te opstellen voor u. Hierbij ziet u de advies tegemoet over een salaris betaling en/of de reserveringen dat worden geboekt voor uw personele. Zodat u precies weet wat u aan uw personeelskosten kwijt heeft.

 

 

 

  • Jaarrekeningen

Einde van elk jaar zou u natuurlijk willen weten wat de status is van uw onderneming. Göker Administrateur & Consultant zou dat willen opstellen voor u. Wij kunnen voor u in ieder taal de jaarrekening opstellen. Voor een aanvraag van een krediet, lease of investering kunt u niet zonder een goed prognose, jaarrekening en een exploitatie-overzicht verder gaan voor een aanvraag. Göker Administrateur & Consultant weet aan welke eisen en de recente regelingen moet voldoen. En daarom helpen wij altijd aan een realistische en haalbare rekeningen.

 

 

  • Fiscale adviezen & Wet Regelgevingen

Zoals u zelf weet zijn de belastingzaken vaak genoeg ingewikkeld. Daarvoor hebben we specialisten die voor u gelijk alles kan uitleggen en adviezen kan geven, wat u allemaal kunt doen. Geldt dit ook voor u? Dan bent u bij Göker Administrateur & Consultant aan het goede adres. Wij verzorgen uwde volgende aangiftes zoals:  aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte loonbelasting en aangifte omzetbelasting. Natuurlijk kunnen we ook voor u de dividendbelasting, en de toeslagen aanvragen.